Girit Salatası

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle tavuk etini bol su ile haşlayın.
-
2
Diğer tarafta 4 yemek kaşığı yoğurt ve kesme şekeri bir kaseye alın. Üzerine yarım su bardağı tavuk suyu ekleyip karıştırarak ezin.
-
3
İçine 2 yemek kaşığı krema, 2 yemek kaşığı limon suyu, tuz, karabiber, ince kıyılmış taze nane ve maydanoz ekleyin.
-
4
Eti şerit şeklinde doğrayın. Yoğurtlu karışıma ekleyip karıştırın. ince kıyılmış taze soğan ile süsleyin.
-
5
Buzdolabında yarım saat bekletip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL