Bal Peteği Tereyağı

Bal Peteği Tereyağı, tereyağının doğal lezzetini ve zenginliğini bal peteği parçacıklarıyla birleştiren özel bir tatlı ve kahvaltılık seçeneğidir.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını oda sıcaklığında bekletin. Bal peteği şekerlemesini minik parçalar halinde kırın. Tereyağı iyice yumuşadığı zaman, bal peteği şekerlemesini ve balı ilave edin. Karışım iyice bütünleşene dek karıştırın. Streç film ile sarın. Buzdolabına kaldırın. Kıvam alınca dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL