Yıldız Şehriye Pilavı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle mantarı incecik doğrayın. Zeytinyağı ve tereyağını bir tencereye alın. Mantarı da ilave ettikten sonra 1-2 dakika kavurun. Üzerine 2 su bardağı su koyun ve kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra tuz ve şehriyeyi katın. Şehriye suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Ocağın altını kapatın ve ince kıyılmış maydanoz ile dereotunu katın. Tencerenin ağzı kapalı olarak 10 dakika dinlendirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.