Kabaklı Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pilav için pirinci yıkayın. Rendelenmiş domates, tereyağı ve et suyunu tencerede kaynatıp tuz ekleyin. Pirinç ilave edip, kısık ateşte 15 dakika pişirin. Kapak hamuru için, un, su, yumurta ve tuzu boza kıvamı alana kadar çırpıp, krep pişirir gibi tereyağında önlü arkalı kızartın. Hamuru tencereye yerleştirin. Üzerine pilavı koyup, kaşık yardımıyla düzeltin. Ocağa oturtup, kısık ateşte 10 dakika pişirin. Düz servis tabağına ters çevirip çıkarın. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.