Pirinç ıslanır 30 dakika bekletilir yıkanır süzülür.Kuru soğan ince doğranır,nohutlar haşlanır ardından dana eti haşlanır ve elle tiftiklenir. Tencereye doğranmış kuru soğan .haşlanmış nohut.tiftiklenmiş et tencerenin tabanına konur
üzerine pirincin yarısı konur aynı işlem tekrar yapılır.Diğer pirincin yarısı en üste konur,haşlanmış et suyu ve tuzu kaynar durumda üzerine konur.
Odun ateşinde ağır ağır suyunu çektirilir pilav hazır hale gelince üzerine erimiş tereyağı konur ve servise sunulur.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.