İç Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanı ince doğrayıp, tereyağında kavurun. Küçük doğranmış ciğeri de yağa ekleyip, kavurun. Ardından,
    yıkanıp suyu süzülmüş pirinci ekleyin. Üzerine sıcak su ekleyip, tuzunu ayarlayın ve kısık ateşte pilavı pişirin.
    Ayrı bir yerde de dolmalık fıstık ve kuş üzümünü, 1 çorba kaşığı sıvı yağla kavurun. Ocaktan aldığınız pilava,
    yenibahar, fıstık ve üzümleri ekleyin. İyice harmanlayarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...