Milföy Pastacık

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Milföy hamurlarını merdane yardımıyla enine ve boyuna incelterek açın. Dikdörtgen parçalar oluşturacak şekilde, dört eşit büyüklükte kesin. Çatalla 4-5 yerinden delip, fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, milföylerin alt ve üstü kızarana kadar pişirin. Fırından alıp, 2 adet milföy hamurunu kırıntı şeklinde ufalayın. Ayrı bir yerde un, toz şeker, süt, vanilya ve yumurtayı çırpma teli ile çırpın. Sürekli karıştırarak, göz göz olana dek pişirin. Ateşten alıp, mikserle iki dakika karıştırın ve soğutun. Milföy parçalarının aralarına hazırladığınız kremayı sürerek, 3 milföy parçasını üst üste yerleştirin. Kremayı, milföy parçalarının üstüne sürün. Kırıntıyı kremanın üzerine serpin. Kalan kremayı, krema sıkacağı ile pastacıkların üzerine sıkın. Nar taneleri ile süsleyip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.