Dondurmalı Pasta
Dondurmalı pasta, pratik ve hızlı yapılışıyla sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bir pasta tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle şerbet için, su ve şekeri karıştırıp kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra, 10 dakika daha ocakta tutun. Şerbeti soğumaya bırakın. Pandispanyanın her iki katını da soğuyan şerbetle hafifçe ıslatın.
-
2
Birinci katın üzerine krem şantiden sürün. Üzerine ikinci kat pandispanyayı yerleştirin. Her tarafını krem şanti ile kaplayın. Dondurma sosu gezdirin. Krem şanti ile süsleyip, üzerine dilediğiniz dondurmayı yerleştirin. Meyve ve kabuklarıyla süsleyip, bekletmeden servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL