Çilekli İrmik Pastası

Hafif irmik dokusunu taze çileklerle buluşturan bu pasta, ferahlatıcı tadıyla çay saatlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Süt, irmik, şeker ve çilek püresini tencereye alıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Göz göz olunca ocaktan alın.

  • 2

    Derin, geniş bir cam kaseyi ıslatın. Ocaktan aldığınız tatlının önce yarısını kaseye dökün.

  • 3

    Ara kat malzemelerini yerleştirip tatlının kalan yarısını da üzerine dökün.

  • 4

    Oda sıcaklığına gelince üzerini streç filmle kapatıp buzdolabına kaldırın.

  • 5

    Soğuyunca servis tabağına ters çevirip çıkarın. Üzerini çileklerle süsleyin. Hindistan cevizi serpip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.