Beyaz Kapta Şölen

Beyaz Kapta Şölen

Beyaz kapta şölen, sofralarınıza renk katacak bir pasta tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Beyaz çikolataları küçük parçalar halinde kırıp benmari usulü eritin. Kağıt kalıpların içine bir fırça ya da kaşık yardımı ile sürün ve soğumaya bırakın. Diğer taraftan yumurta sarıları ve 4 yemek kaşığı toz şekeri çırpıp üzerine süt, tereyağı, vanilya, 3 yemek kaşığı kakao ve un ekleyip iyice karıştırın.
  • 2
    Karışımı bir sıkma torbasına doldurun. İçlerindeki çikolata donunca kağıt kalıpları yırtarak çıkartın ve bir servis kabına yerleştirin. Hazırladığınız kremayı beyaz çikolata çanaklarının içine doldurun. Kiraz şekerlemesi ve nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...