Balkabağı Pastası

Balkabağı pastası, balkabağının aromatik tadıyla lezzetine lezzet katan bir pasta tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Dilimlenmiş balkabağının kabuklarını soyun ve toz şekerle pişirin. İyice ezdikten sonra vanilya ve cevizi içine katıp, karıştırın. Balkabağını cam bir kaba yayın. Diğer tarafta bir tencerede süt, vanilyalı puding ve yumurta sarılarını karıştırarak pişirin.
-
2
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirin. Buzdolabında soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL