Somonlu Kanepeler
Özenle hazırlanan somonlu kanepeler, zarif sunumu ve eşsiz lezzetiyle partilerinizin yıldızı olacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patatesleri iyice yıkayıp, çok az haşlayın. Kabuklarını soymadan, boylamasına ikiye kesin. Fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 100 derece fırında 10 dakika pişirin. Gevrek hale gelen patateslerin kabuksuz taraflarına krem peynir sürün. Üzerine bir parça somon yerleştirin. Dereotu ve kapari ile süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL