Somonlu Kanepeler
Özenle hazırlanan somonlu kanepeler, zarif sunumu ve eşsiz lezzetiyle partilerinizin yıldızı olacak.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Patatesleri iyice yıkayıp, çok az haşlayın. Kabuklarını soymadan, boylamasına ikiye kesin. Fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 100 derece fırında 10 dakika pişirin. Gevrek hale gelen patateslerin kabuksuz taraflarına krem peynir sürün. Üzerine bir parça somon yerleştirin. Dereotu ve kapari ile süsleyip servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
        
                            
                                    
                                    
                                    
                                    
                                                YILDIZ ŞAHİNLER