Enginar çanaklarını küçük doğrayıp tencereye alın. Taze sarımsak başlarını ekleyin. Üzerini bir parmak geçecek kadar su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın, enginarlar yumuşayana kadar haşlayın.
Enginar püresi için tencerenin içindeki sarımsakları alıp çatalla ezin. Suyunu süzdüğünüz enginarları, 1 yemek kaşığı zeytinyağını, sarımsakları, tahini, tuzu ve baharatını ilave edip püre haline getirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.