Geniş tencereye 5 su bardağı suyu, 2 yemek kaşığı kaya tuzu ve 2 yemek kaşığı toz şekeri alın. Karışımı kaynatın, kaynadıktan sonra yarım su bardağı sirkeyi ilave edin ve 2-3 dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edin.
Domatesleri yıkayın ve çatal yardımıyla iki taraflarından birkaç delik açın. Domatesleri kaynayan suya atın ve kapağını kapatıp kısık ateşte 10-15 dakika pişirin. Domateslerin büyüklüğüne göre pişme süresi değişebilir.
Tenceredeki kaynar turşu suyunu kavanozların üzerine dökün, domateslerin tamamen suyun altında kalmasına dikkat edin. Kavanozların kapaklarını sıkıca kapatın.
Kavanozları oda sıcaklığında 1 gün bekletin, ardından serin ve karanlık bir yerde saklayın. Turşu 1 gün dinlendikten sonra servis edilebilir, ancak daha uzun süre bekletirseniz lezzeti daha iyi oturacaktır.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.