Tahin Soslu Kabak Tatlısı
ORTA
4 KİŞİLİK
Meyve tatlıları arasında ayrı bir yeri olan kabak tatlısını, tahin sosla mutlaka denemelisiniz!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabakları bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine toz şeker serpip 1 gün buzdolabında bekletin. Pişireceğiniz zaman suyunu ekleyin. Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabağına alın. Üzerine tahin gezdirin. Ceviz ve antep fıstığı serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
ŞEFİKA GÜNYEL