Taze Fasulyeli Cevizli Erişte
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sarmısakları reyhan ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Ceviz içi, pulbiber, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi de katarak püre haline getirin. Patatesleri haşlayıp dörde bölün. Erişteleri bol suda 10-12 dakika haşlayıp, süzün. Taze fasulyeleri üçe bölüp, 15 dakika az suda haşlayın. Erişte, fasulye ve patatesi büyük birkaseye alıp, hazırladığınız püreyi üzerine dökün ve karıştırın. Bir tutam reyhan serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL