Sebzeli Kuskus Pilavı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuskusu tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğanı piyazlık, mantarları ince doğrayın. Tereyağını eritip soğan vemantarları soteleyin. Mantarlar suyunu bırakıp çekene kadar sotelemeye devam edin. Bezelye ve küp doğranmış havucu ekleyip karıştırın. Tuzu ekleyin. Havuç yumuyaşana kadar pişirin. Sebzeleri kuskusla karıştırıp fırın kabına yayın. Üzerine kremayı gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10-15 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL