Sebzeli Kuskus
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuskusu tuzlu suda haşlayın ve süzgeçten geçirin. Bu arada tencereye margarin koyup, küp doğranmış soğanı, salça ile kavurun. Tel şehriyeyi de ekleyip, kavurmaya devam edin. Küp doğranmış havuç, patates, ince doğranmış sivri biber ve bezelyeyi katın. 5 dakika daha soteleyin. Son olarak haşlanmış kuskusu da ekleyip, hepsini karıştırın. İnmesine yakın tuz, karabiber ve nane serpin. Tencereyi ocaktan alın. Kıyılmış dereotu ekleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL