Pesto Soslu, Siyah Zeytinli Parmesanlı Spagetti

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI 9 dakika haşlayıp süzün. Bir kenarda ılınmaya bırakın. Bu arada sosu hazırlamak için fesleğenleri yıkayıp ayıklayın. Dolmalık fıstıkları tavada pembeleşene kadar soteleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Zeytinyağı ve fesleğenleri ekleyip karıştırın. Blendırda püre haline getirin. Spagettiye pesto sos, çekirdekleri çıkarılmış zeytin ve parmesanı ekleyip karıştırın. Dolmalık fıstık ve fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...