Perohi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HAMUR malzemelerini katı bir şekilde yoğurun. Parçalara bölüp, pazılar hazırlayın. Her pazıyı oklava yardımıyla incecik açıp, 3'er cm'lik kareler halinde kesin. Derince bir kapta iyice ezerek hazırladığınız iç malzemesini karelerin içine azar azar koyun. Muska biçiminde, hamurun kenarlarında parmak izleriniz kalacak şekilde kapatın. Hazırladığınız hamurları, derince bir tencerede kaynamakta olan tuzlu suya atın. 15-20 dakika kadar haşlayın. 1 bardak soğuk su koyarak 10 dakika dinlendirin. Delikli kepçeyle servis tabağına alın. Üzerine kızdırılmış tereyağı dökün. Arzu ederseniz, üzerine

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.