Mantarlı ve Kırmızı Biberli Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MAKARNAYI tuz eklediğiniz suda üzerinde yazan süre kadar haşlayıp, süzün. Mantarları yıkayıp, dilimleyin. Biberleri temizleyip, jülyen doğrayın. Zeytinyağını bir tavaya alıp mantarı üzerine ekleyin. Suyunu salıp çekene dek pişirin. Üzerine kırmızı biberi katın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Sebzeler yumuşayana dek soteleyin. Sebzeli harcı makarnanın üzerine ekleyin. Servis tabaklarına alın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpin. Yapraklarına ayrılmış frenk maydanozu ekleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL