Mantarlı ve Kırmızı Biberli Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI tuz eklediğiniz suda üzerinde yazan süre kadar haşlayıp, süzün. Mantarları yıkayıp, dilimleyin. Biberleri temizleyip, jülyen doğrayın. Zeytinyağını bir tavaya alıp mantarı üzerine ekleyin. Suyunu salıp çekene dek pişirin. Üzerine kırmızı biberi katın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Sebzeler yumuşayana dek soteleyin. Sebzeli harcı makarnanın üzerine ekleyin. Servis tabaklarına alın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpin. Yapraklarına ayrılmış frenk maydanozu ekleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...