Mantarlı Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencereye 5-6 bardak su koyup kaynatın. Tuz ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin. Makarnayı bu suda yumuşayanan kadar haşlayın. Ayrı bir yerde ince doğranmış soğanı ve sivri biberi tereyağında kavurun. Mantarları ayıklayıp doğrayın. Soğanlı malzemeye ilave edip, kavurmaya devam edin. Domatesi ve limon suyunu ekleyip, tencerenin kapağı kapalı olarak suyunu çektirin. Maydanozu incecik kıyıp, tuz ve karabiberle mantarların üzerine ilave edin. Makarnayı süzüp servis tabağına alın. Üzerine mantarlı sosu gezdirerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.