Mantar Mantısı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MantarlarI incecik doğrayın. Soğanı kıyıp, sıvıyağ ile kavurun. Mantarları ekleyin. Tuz ve karabiber ilavesi ile karıştırın. Suyunu çekene kadar bekletin. Yumurtaları ilave edip kavurun. Daha sonra yumurtalı mantarları servis tabağına alın. Sarmısak dişlerini incecik kıyıp, yoğurtla karıştırın. Mantarların üzerine dökün. Tereyağını kızdırıp, pulbiberi yağda yakın. Yoğurdun üzerine gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL