Hingel

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle derin bir kaba unu alın. Yumurta ve tuz ilave edip, katı bir kıvam alana kadar yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru incecik açıp, küçük kareler halinde kesin. Kesilen hamurları haşlayın. Servis tabağına lor peynirinden koyun. Üzerine hamurlardan yerleştirin. Bir sıra hamur bir sıra lor peyniri olacak
    şekilde malzemeyi bitirin. Ayrı bir yerde tereyağını eritin. Nane ve pulbiberi yağda yakıp, hamurların üzerine gezdirerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...