Enginarlı Kepekli Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MAKARNAYI tuzlu suda 8 dakika haşlayın ve süzün. Zeytinyağını tencereye alın. Piyazlık doğranmış soğanve küp doğranmış enginarı katıp, hafifçe kavurun.Ortadan ikiye kesilmiş mantar, küp doğranmış kırmızıbiber ve taze soğanı ilave edip, kısık ateşte 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Tuzunuayarlayın. En son makarnayı ekleyin ve tüm malzemeyi şöyle bir karıştırdıktan sonra ocaktan alın. Dereotuyla süsleyin.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL