Enginarlı Kepekli Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI tuzlu suda 8 dakika haşlayın ve süzün. Zeytinyağını tencereye alın. Piyazlık doğranmış soğan
    ve küp doğranmış enginarı katıp, hafifçe kavurun.Ortadan ikiye kesilmiş mantar, küp doğranmış kırmızı
    biber ve taze soğanı ilave edip, kısık ateşte 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Tuzunu
    ayarlayın. En son makarnayı ekleyin ve tüm malzemeyi şöyle bir karıştırdıktan sonra ocaktan alın. Dereotuyla süsleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...