Enginarlı Kepekli Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI tuzlu suda 8 dakika haşlayın ve süzün. Zeytinyağını tencereye alın. Piyazlık doğranmış soğan
    ve küp doğranmış enginarı katıp, hafifçe kavurun.Ortadan ikiye kesilmiş mantar, küp doğranmış kırmızı
    biber ve taze soğanı ilave edip, kısık ateşte 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Tuzunu
    ayarlayın. En son makarnayı ekleyin ve tüm malzemeyi şöyle bir karıştırdıktan sonra ocaktan alın. Dereotuyla süsleyin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...