Çimdik Mantısı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ÖNCELİKLE iç malzeme için kıyma, rendelenmiş soğan, su, karabiber ve tuzu iyice karıştırın. Ekmek hamurundan küçük parçalar koparıp, içlerine etli harçtan çok az koyarak, kapatın. Bol kızgın sıvıyağda
    kızartın ve fazla yağının çıkması için kağıt havlu üzerine alın. Hamur ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. Mantının fazla yağını aldıktan sonra servis tabağına aktarın ve üzerine sarmısaklı yoğurt gezdirin. Pulbiberi tereyağında kızdırıp, mantının üzerine dökün. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.