Yüzük Kurabiye

Lezzeti ile sizi büyüleyecek yüzük kurabiye tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Margarin ve pudra şekerini iyice yoğurun. Diğer malzemeleri de ekleyip, yoğurmaya devam edin. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp 10 dakika dinlendirin. Daha sonra merdane ile yarım santim kalınlığında açın.
  • 2

    Çay bardağı ya da kalıp ile hamurdan yuvarlaklar kesin. Bunların yarısının da ortasını yüksük ya da küçük bir yuvarlakla çıkarın. Yağlanmış tepsiye dizip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında, beyaz kalacak şekilde pişirin.

  • 3

    Kremayı hazırlamak için süt, yumurta, un ve toz şekeri çırparak ocağa alın. Muhallebi kıvamı alana dek karıştırarak pişirin. Ilınınca margarin ve vanilin ilave edip çırpın.

  • 4

    Fırından aldığınız kurabiyelerin deliksiz olanlarına kremayı sürün. Delikli kurabiyeleri üzerine kapatın. Ortasına antep fıstığı koyup, yanlarını hindistan cevizine bulayarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.