Milföy hamurunu yumuşaması için oda sıcaklığında 5-10 dakika bekletin. 1 adet milföy hamurunu unlanmış tezgahta merdane ile açarak inceltin. Üzerlerine kekik, pul biber ve nane serpin. Hamuru, uçları ortada birleşecek şekilde ikiye katlayın.
Daha sonra yeniden ikiye katlayın ve merdane ile açın. İnce şeritler halinde kesin. Uçlarından tutarak spiral şeklinde kıvırın. Kalan milföyleri de aynı şekilde hazırlayın. Çubukları susama bulayıp yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.