Öncelikle yumurta aklarını bir fiske tuz ile, bembeyaz olup katılaşıncaya dek çırpın. Yavaş yavaş toz şekeri ilave edin. Bir-iki dakika kadar, iyice karışana dek çırpmaya devam edin.
Derin bir kasede, pudra şekeri ve bademi blenderden geçirin. İnce elekten geçirerek derin bir kaseye alın. Pancar posasını ekleyip karıştırın. Hepsi iyice karışınca, yumurta aklarını ilave edip, renk bütünleşir bütünleşmez karıştırmayı bırakın.
Sıkma torbasına aktarıp, yuvarlak şekilde yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı olarak sıkın. 1 saat oda sıcaklığında, üstleri dokunduğunuzda elinize yapışmayacak şekilde, iyice kuru hale gelene dek bekletin. Macaronları, iç içe geçmiş tepside 10-12 dakika kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.