Mısır Gevrekli Kurabiye

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kapta yumurta, toz şeker ve tereyağını mikserle iyice çırpın. İçine ceviz, damla çikolata, vanilya, kabartma tozu, meyve şekeri ve elenmiş unu katın. Tüm malzemeyi iyice yoğurun.
-
2
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayıp, hafif yassılaştırdıktan sonra mısır gevreğine bulayın. Hamur bitene kadar işlem devam edin. Kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklarla dizin.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL