Kreviç

Kreviç

Leziz kreviç tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Hamur için, yumurta, margarin, kabartma tozu, zeytinyağı, pudra şekeri, vanilya ve aldığı kadar unu karıştırıp yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru nemli bez altında 10 dakika dinlendirin.

  • 2

    Bu arada ceviz, tarçın ve toz şekeri karıştırın. Dinlenen hamurdan elinizle ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. İçli köfte şeklinde açın. İçine cevizli harçtan koyun.

  • 3

    Hamuru kapatıp, elinizde yuvarlayın. Üzerine çatalla desenler yapın. Yağlanmış tepsiye dizin. Orta ısıda pişirin. Fırından aldıktan sonra pudra şekerine bulayıp, servis yapın .

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...