Hamur için yumurta, tereyağı, toz şeker, fındık, kabartma tozu ve unu derin bir kaba alıp, iyice yoğurun. Unlanmış tezgah üzerinde merdane yardımıyla yarım cm kalınlığında açın.
Geniş ağızlı bir su bardağının ağız kısmıyla yuvarlaklar kesin. İçi için krema, kabuğu soyulup, rendelenmiş elma, fındık, toz şeker ve tarçını bir tavada, elma suyunu salıp, çekene kadar pişirin.
Soğuduktan sonra yuvarlak hamurun içine 1 çay kaşığı koyun ve avucunuzun içinde yuvarlayıp, top gibi kapatın. Hamur ve iç harç bitene kadar aynı işleme devam edin.
Top kurabiyeleri yağlanmış fırın tepsisine dizin ve üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.