Fransız Kurabiyesi Tarifi
Pudra şekeriyle tadına tat katan nefis Fransız Kurabiyesi nasıl yapılır? İşte favoriniz olacak Fransız Kurabiyesi tarif...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Unu derin bir kaseye eleyip, ortasını havuz şeklinde açın. Yumurta, oda sıcaklığında margarin, pudra şekeri, vanilya, kabartma tozu ve tuz koyup iyice yoğurun. Hazırladığınız hamurun üzerine nemli bir bez örtüp 10 dakika dinlendirin. Daha sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp simit şekli verin. Kurabiyeleri, kızdırılmış ayçiçek yağında kızartıp, servis tabağına alın. Ilındıktan sonra üzerine pudra şekeri serpip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Esra Eskikan Sinanoğlu