Elmalı Kurabiye
                                                Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Unu eleyin. Ortasına oda sıcaklığındaki margarini, yoğurdu, pudra şekerini, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyin. Malzemeyi iyice yoğurun. Hamurun üzerine nemli bir bez örtüp beklemeye bırakın.
 - 
                    2
                    
Bu arada içini hazırlayın. Elmaların kabuklarını soyup, rendeleyin. Diğer malzemeleri ekleyip kısık ateşte pişirin. Hamuru 3 eşit parçaya bölün ve merdaneyle yuvarlak açın.
 - 
                    3
                    
Bardak veya kalıpla yuvarlaklar çıkararak harcı bunların üzerine paylaştırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Fırından çıkarınca üzerlerine pudra şekeri serperek servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL