Derin bir kaba tereyağı, zeytinyağı ve şekeri koyun. Çatalla krema kıvamına gelene kadar çırpın. Üzerine yumurta ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın.
Ayrı bir kapta un, karbonat, tarçın, tuz, fındık ve kuru üzümü karıştırın. Kuru karışımı sıvı karışıma ekleyip spatula ile karıştırın. Hamur çok katıysa biraz süt ekleyebilirsiniz.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizle yuvarlayarak şekil verin. Pişirme kağıdı serilmiş tepsiye aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 12-15 dakika, kenarları kızarana kadar pişirin. Fırından çıkınca tepside soğumaya bırakın. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.