Unu eleyip ortasını havuz gibi açın. Su, tuz, şeker, yumurta, margarin ve mayayı unun ortasına alın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun.
15 dakika dinlendirin. Elmaları soyup ortadan ikiye ayırın. Çekirdek yataklarını temizleyin. Tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Yumurtanın akını ve sarısını birbirinden ayırın.
Ruloyu 2 cm kalınlığında dilimleyin. Ruloları file fıstığa bulayın. Ruloların üzerine fırçayla yumurta sarısı sürüp yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. 15-20 dakika dinlendirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.