Cevizli Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Oda sıcaklığındaki margarini, yumurtanın sarısını, pudra şekerini ve vanilyayı bir kapta karıştırın. Üzerine un ve yarım paket kabartma tozunu ekleyin. Hamuru iyice yoğurun.
-
2
Ardından dövülmüş cevizi ekleyip, bir kez daha hamurunuzu iyice yoğurun. Hamurdan, cevizden iri parçalar koparın. Elinizle yuvarlak ve yassı şekiller verip, ortalarına parmağımızla bastırın.
-
3
Yuvarlak bisküvileri fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında, bisküvilerin üzeri pembeleşene dek pişirin. Ortalarındaki boşluklara meyve şekerlemesi yerleştirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL