Antep Fıstıklı Cookie

Bol Antep fıstığıyla hazırlanan bu yumuşacık cookie, her lokmada fıstığın eşsiz aromasıyla tatlı bir şölen sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağı ve şekeri çırpın. Yumurta ekleyip yeniden çırpın. Daha sonra tüm kuru malzemeyi ilave edin ve yoğurun.
-
2
En son çikolata ekleyip dolaba kaldırın ve 30 dakika dinlendirin.
-
3
Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparın. Elinizde şekil verin.
-
4
İsteğe bağlı olarak Antep fıstığına batırın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 14 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL