Zeytinyağlı Tuzlu Kek
lezzetli hafif bir zeytinyağlı tuzlu kek tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Yumurtaları ve sütü birlikte birkaç dakika çırpın. Karışımın üzerine zeytinyağını ekleyerek 1-2 dakika daha çırptıktan sonra unu ve kabartma tozunu ilave edin. Daha sonra hamura beyaz peynir, zeytin, dereotu, maydanoz, tuz ve çörek otunu da katarak iyice karıştırın.
 - 
                    2
                    Dikdörtgen bir kek kalıbını önce yağlayın sonra unlayın. Kalıbın tabanına dolmalık fıstıkları döşeyip kek hamurunu üzerine dökün.
 - 
                    3
                    Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 40 dakika pişirin.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL