Vişneli ve Beyaz Çikolatalı Tatlı Tarifi

Vişneli ve beyaz çikolatalı tatlı tarifi yemeklerden sonra çayın yanında gidecek enfes tatlardandır. Vişneli ve beyaz çikolatalı tatlı nasıl yapılır merak ediyorsanız cevabı burada.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını ve küçük parçalara ayrılmış beyaz çikolatayı bir kaba alıp, benmari usulü eritin. Soğuması için bir kenarda 5 dakika kadar bekletin. Daha sonra pudra şekeri, yumurta, un ve kabartma tozunu ekleyip iyice karıştırın.
-
2
18x28 cm ebadındaki ısıya dayanıklı bir kabı yağlayıp, yağlı kağıt ile kaplayın. Karışımı bu kaba yayın ve vişneleri gelişigüzel kekin içine batırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL