Üzümlü Kek

Meyveli kek severler için üzümlü kek tarifimizi denemelisiniz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Margarin, tozşeker, tuz, vanilya, tarçın ve rendelenmiş limon kabuğunu karıştırın. Üzerine 4 adet yumurtayı teker teker ilave edin. Un, fındık ve kabartma tozunu ekleyip, karıştırın. Kuru üzümü ekleyin.
-
2
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 60-70 dakika pişirin. Pudra şekerini yumurta akıyla karıştırıp, kekin üzerine sürün. Üzüm taneleri ile süsleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL