Derin bir kaba aldığınız yumurta ve toz şekeri mikserin yüksek devrinde 2-3 dakika çırpın. Ayrı bir kaba un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyin. Kuş üzümünü ilave edin ve tüm malzemeyi karıştırın. Yumurtalı karışıma unlu karışımı ve sütü ilave ederek hafifçe karıştırın. Kalıpların yarısı dolacak şekilde karışımı paylaştırın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30 dakika pişirin ve soğutun.
Krema için toz şeker, nişasta ve sütü bir tencereye alıp, ocağa oturtun. Muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak pişirin ve soğuması için buzdolabında en az 2 saat bekletin. Krema ve krem şantiyi ilave edip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. Sıkma torbasına doldurun ve keklerin üzerine şekil vererek sıkın.
Butter cream üzümler için derin bir kapta tereyağı ve pudra şekerini mikserin yüksek devrinde kabarana kadar çırpın. Sütü ilave ederek çırpmaya devam edin. Gıda boyası katın ve kremanın üzerini dilediğiniz şekilde süsleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.