Karamelize edilmiş ananaslı ve kremalı kek

Tropikal lezzetin tatlı dokunuşu...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın. Sırayla süt, ayçiçek yağı ve hindistan cevizi ekleyip çırpmaya devam edin. En son kuru malzemeleri ilave edin.
  • 2
    Küp küp doğranmış ananasları ilave edip karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş kilitlenebilir kalıba sıcak karameli dökün. Dilimli ananasları dizin ve üzerine hemen hamuru dökün.
  • 3
    170 derece fırında pişirin üzeri çabuk kızarırsa folyo kağıdı ile üzerini kapatın. Kek pişip ılıdıktan sonra servis kabına kalıptan ters çevirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.