Islak Kek

Islak Kek

Yoğun çikolata kıvamıyla mutluluk veren ıslak kek tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Şeker ve yumurtaları çırpın. Süt, ayçiçek yağı ve kakao ekleyin. Bu karışımdan 1 su bardağı ayırın. Kalanına un, vanilya ve kabartma tozunu ilave edin.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Keki fırından alın. Kek sıcakken, önceden ayırdığınız kakaolu karışımı üzerine gezdirin. Kek bu karışımı çekince, üzerine kakao serpin. Dilimleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...