Höşmerim

Pratik hazırlanışı ve lezzetli tarifi ile höşmerim...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Krema, un ve tereyağını kısık ateşte kaynayana kadar sürekli karıştırın. Bu karışıma azar azar mısır ununu ilave edip karıştırmaya devam edin. Dil peyniri ve bir tutam tuzu ilave edip 1-2 dakika daha karıştırın ve ocağın altını kapatın.
-
2
Hamur haline gelen karışımı bir tavada, omlet yapar gibi arkalı önlü kızartın. Servis tabağına alın ve pudra şekeri, bal veya pekmez ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL