Hindistancevizli Krostat

Lezzetli hindistancevizli krostat tarifimiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Un, tereyağı, tuz ve toz şekerin yarısını karıştırıp hamur yoğurun. 30x30 cm'lik kare bir kalıbı yağlayın. Hamuru kalıbın dibine ve kenarlarına yerleştirin. Dil peynirini rendeleyip hamurun üzerine yayın.
-
2
Kalan toz şeker, labne peyniri, vanilya, krema ve hindistan cevizini yumurtayla karıştırın. Karışımı dil peynirinin üzerine yayın.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin. Sıcakken dilimleyip vanilyalı dondurma ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL