Hindistancevizli Krostat

Hindistancevizli Krostat

Lezzetli hindistancevizli krostat tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Un, tereyağı, tuz ve toz şekerin yarısını karıştırıp hamur yoğurun. 30x30 cm'lik kare bir kalıbı yağlayın. Hamuru kalıbın dibine ve kenarlarına yerleştirin. Dil peynirini rendeleyip hamurun üzerine yayın.
  • 2
    Kalan toz şeker, labne peyniri, vanilya, krema ve hindistan cevizini yumurtayla karıştırın. Karışımı dil peynirinin üzerine yayın.
  • 3
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin. Sıcakken dilimleyip vanilyalı dondurma ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...