Zeytinli Omlet
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YUMURTALARI bir kaba alıp çırpın. Üzerine kıyılmış zeytin, dereotu, tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip yeniden çırpın. Sıvıyağı yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp kızdırın. Yumurtalı karışımı tavaya dökün. Sallayarak tüm yüzeye yayılmasını sağlayın. Ara sıra bir spatula ile yumurtanın üzerinde delikler açarak suyunu çekene kadar pişirin. Servis tabağına aktarın. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL