Tarçınlı Portakal Reçeli

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Portakalları yıkayıp bir kürdanla kabuklarını birkaç yerinden delin. Bir tencereye koyup üzerini geçecek kadar su ekleyin ve 20-25 dakika kısık ateşte haşlayın. Soğuduktan sonra küçük dilimler halinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine tozşekeri ve kırdığınız tarçınları ekleyip kapağını kapatın. Bu şekilde kısık ateşte 8-10 dakika pişirin. Daha sonra kapağını açın ve 30 dakika daha pişirin. Reçel kıvamlanmaya başlayınca limon suyunu katın ve birkaç dakika sonra ocaktan alın. Soğuduktan sonra kavanozlara boşaltın. Kapaklarını kapatmadan bir gece bekletin. Sonra kapatıp kuru ve serin bir yerde saklayın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.