Peynirli Ekmekçikler
Malzemeler
Yapılışı
-
1
UNU derin bir kaseye alın ve ortasını havuz şeklinde açın. Süt, kaşar peyniri, çedar peyniri, maydanoz, nane ve tuz ilave edip yoğurun. Azar azar su ilave ederek ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Hamuru 8 eşit bezeye ayırın. Her bezeyi avucunuzun içinde yuvarlayın. Fırın tepsisine bir fırça yardımıyla yağ sürün. Hazırladığınız ekmekçikleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL