Buğdayı ayıklayıp yıkayın ve yapışmaz yüzeyli tavada ya da sacda kısık ateşte, rengi hafif kahverengi olup, mis
gibi kavrulmuş kokusunu duyana dek karıştırarakkavurun. Eğer Hint keneviri (çetene) ekleyecekseniz, onu da ayrı kavurun ve kavrulmuş buğdayla karıştırarak servis yapın. Benim yaptığım kavurganın sade hali de çeteneli hali de çok güzel oldu, çok çok beğenildi…
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.